ADANA / ÇUKUROVA - Gazi Mustafa Kemal Anadolu Lisesi

Gazi Mustafa Kemal Anadolu Lisesi

KURTTEPE MAH. MUSTAFA SAĞYAŞAR CAD. NO 5 01170 ÇUKUROVA / ADANA
Vizyon
Çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış ve bu donanımı insanlık yararına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, nitelikli, milli manevi ve kültürel değerlerine bağlı, ahlaklı bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin kendilerini ve sahip oldukları özgün ve yapıcı-yaratıcı yönlerini tanımalarını sağlamak; bu özelliklerini geliştiren, Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve Türk Milletine gönülden bağlı, Atatürk İlke ve İnkılaplarını özümsemiş, sorumlu, özgür, üretken, katılımcı ve mutlu birer birey olmaları için tüm olanakları kullanmaktır.
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
08.30-15.20
KLİMA
Ulaşım
OKULUMUZA; 114, 153,170 NUMARALI BELEDİYE OTOBÜSLERİ; İTİMAT 1, İTİMAT 4, İTİMAT 8, İTİMAT 8/B; CEMALPAŞA Kırmızı Levhalı 1 ve 3; ÖZEN 3, DENİZLİ 5 ve 2/A; TOPEL 2, 2/A ve 4 NUMARALI DOLMUŞLARI; 4 NUMARALI ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ İLE ULAŞILABİLİR.
OKUL SERVİSİ YOKTUR.
Yerleşim Yeri
OKULUMUZ KURTTEPE MAHALLESİNDE SÜLEYMAN DEMİREL BULVARININ KUZEYİNE PARALEL MUSTAFA SAĞYAŞAR CADDESİ ÜZERİNDEDİR. ÇUKUROVA DEVLET HASTANESİNİN 100 METRE DOĞUSUNDA YER ALMAKTA VE DAHA ÖNCE ÇUKUROVA KAYMAKAMLIĞI OLARAK HİZMET VEREN BİNADA EĞİTİM ÖĞRETİM YAPMAKTADIR.
İL MERKEZİNE 10 KM OKULUMUZ ÇUKUROVA İLÇE MERKEZİNDEDİR.
2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KONTENJANIMIZ 204 TÜR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
OKULUMUZA 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZN ORTAÖĞRETİM YILSONU BAŞARI PUANI ORTALAMASI 89´DUR.
Okulun Sınav Başarı Durumu
OKULUMUZ HENÜZ MEZUN VERMEMİŞTİR.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
OKULUMUZ HENÜZ MEZUN VERMEMİŞTİR.